#1 asics tiger by Wendy Dobbin 22.01.2019 20:49

Het Asics Chameleoid-pakket is een van de meest gewaagde asics tiger pakketten die Asics dit jaar heeft uitgebracht, daar twijfel ik aan. Bestaande uit de Asics Gel Lyte 3, de Gel Lyte 180 en de Gel Kayano Trainer EVO, vandaag krijgen we een kijk eens naar de laatste twee en zie waar ze allemaal over gaan.Zoals de naam van het pakket suggereert, hebben beide modellen een aanpasbaar kleurenschema op hun bovendeel dat verondersteld wordt het uiterlijk van een kleur veranderende kameleon na te bootsen.

Accentuerend van de tonale look zijn de hits van Orange en Sky Blue geplaatst door de upper en sole. De hits van Orange en asics gel lyte iii Sky Blue worden ook geïnspireerd door het idee van dag en nacht. Er wordt gemeld dat er slechts 300 paar zijn geproduceerd. U krijgt de kans om ze online op te halen en ook op asics gel de volgende Foot Locker-locaties die worden vermeld:"Asics heeft de populaire Gel Lyte 3 een DRASTIC nieuw uiterlijk gegeven, want voor het eerst zullen we de silhouetrelease in een nieuwe middenbovenconstructie zien.

De Asics Gel Lyte 3 Mid heeft een iets nieuwe constructie aan de bovenkant omdat we kunnen zien dat er een nieuwe binnenschoen is toegevoegd die de schoen wat hoogte geeft en ook je voet extra warmte geeft. De kenmerkende asics gel lyte 3 dames gespleten tong is er nog steeds, maar we zien ook veranderingen aan de hielkap en een nieuwe robuuste tractie buitenzool.Kijk eens naar twee van de eerste kleurstellingen van de Asics Gel Lyte 3 Mid en kijk of ze later dit najaar in de detailhandel terechtkomen.

Ik hou van het slanke profiel van het silhouet en het thema is mooi gedaan. Deze colorway is solide, maar ik kijk uit naar meer variaties in het silhouet.Het onlangs uitgebrachte Asics Veg Tan Pack bestaande uit de Gel Lyte 3 en de Gel Respector was een groot succes. De hits van Vegetable Tan over de branding maakten beide paren zeer wenselijk. Nu dat Asics weet asics gt 2000 dat hun fans de look graven, zijn ze nu met dezelfde stijl op de geliefde Asics Gel Lyte 5.

De Asics Gel Lyte Speed Hot Coral begint met een helderrood bovenwerk dat Asics graag Hot Coral noemt. De schoen is uitgevoerd in een bovenwerk van microfiber suède en staat mooi in contrast met de hits van Black die in de schoen zijn geplaatst. Een witte middenzool maakt de zaken een beetje schoon, terwijl de spikkels aan de achterkant van de zool de schoen een extra dimensie geven. Nu verkrijgbaar, pak deze bij $ 100 aan bij geselecteerde retailers.

Xobor Create your own Forum with Xobor