#1 puma x fenty by Basil Lynd 23.02.2019 00:57

ÿþZoals we puma x fenty vorige maand meldden, heeft Rihanna een deal gesloten om de Creative Director voor PUMA te worden. De superster tekende een meerjarige deal waarbij ze een speciale fitnesslijn voor vrouwen zou maken, evenals creatieve aanwijzingen voor verschillende collecties van de merk. PUMA lijkt zo laat op de dames gefocust te zijn, omdat ze Solange Knowles ook hebben ondertekend als art director.

Toegevoegd aan het Puma Disc Blaze Crackle Pack dat we vorige week hebben bekeken, heeft Puma de populaire hardloper in een nieuwe colorway gemaakt die voor begin 2015 op je favorietenlijst zou moeten staan. Eerder te zien in Light Grey en Purple, badslippers puma dit keer de Puma Disc Blaze is gedrapeerd in een Red Clay-suède door het bovendeel. De toebox heeft microperforaties op het suède die een extra dimensie toevoegen aan deze geweldige schoen. Dark Teal vult fenty puma slippers de binnenvoering en een deel van de gecraqueleerde tussenzool.

Na de witte variant van Puma's Crackle Pack is de R698 weergegeven in een ander palet, deze keer met een two tone monochrome afwerking van zwart en wit. Echt een van de simplistische aanbiedingen van Puma, de R698 heeft een schoon ontwerp, met deze specifieke iteratie waarin subtiel gecraqueleerd leer is verwerkt over zijn gehele bovenste gedrapeerd in zwart. Geïnspireerd puma 2019 door krakend geverfde tennisbaanlijnen, als de bron van esthetiek.

Verrijkt met premium leer voor zijn unieke vetersysteem, dat is gedetailleerd met subtiele craqueleren markeringen, het apparaat is gekleurd in tinten van Maroon en Denim Blue en ook voor een contrasterende contrast, resulterend in een aantrekkelijk palet.Alle rust boven op een Trinomic tussenzool eenheid in White is deze opvallende versie van de Blaze of Glory momenteel verkrijgbaar bij geselecteerde Puma-winkels, waaronder Kixify. Afbeeldingen: END.

Naar aanleiding van een overzicht van Puma's Crackle Pack, dat drie variaties op de kenmerkende silhouetten van het merk bevat, lichten we een van de drie specifieke kleurstellingen van de R698 toe. De R698-runner is puma amsterdam geïntroduceerd in de jaren 1980 en heeft een simplistische stijl die door velen wordt bewonderd met zijn algehele minimalistische ontwerp. . Bestaat uit een hoogwaardige ledercompositie in volledig wit.

Het pakket bevat het silhouet van de OG Court Star, bekend om zijn lage bouwwijze, die zorgt voor een perfecte sneakeroptie van dag tot dag. Een nadere blik op de sneakers geeft een beter zicht op het premium nubuck-bovenwerk samen met het geperforeerde driestreep-logo dat het lichaam accentueert . Een tonale middenzool met een simpele merk-hit maakt de algehele look af, terwijl een kenmerkend goudfolie-logo detail grenst aan het kanten gedeelte.

Xobor Create your own Forum with Xobor