#1 puma sneakers herre by Gemma Jackson 23.04.2019 01:25

Tilgængelig nu på Kixify puma sko sort & eBayAlife og Puma er tilbage på det med et andet fodtøjskollab lige i tide til forårs- / sommerperioden. Duo s nyeste drop funktioner Puma signatur Disc Trinomic Silhouette opført på $ 150 samt det er R698 kommer ind på $ 135. Deep Green, Rød og Sølv detaljer sammen med underskrift lacing system tjener som eye candy til Disc Trinomic. Derudover tilbyder nubuck og mesh materiale en iøjnefaldende sko bygget for kvalitet og komfort.

Med en overvejende hvid øvre konstrueret af nylon med syntetiske overlejringer modtager sneakeren en farvefarve på tværs af sin helhed, især turkis, der spænder vampen og bagsiden, sammen med Melon puma suede classic dame Peach på foringen, hælflappen, blonder og tongue branding. Yderligere udtalt med Black hits overalt for at definere sin overordnede bygning, er den stilfulde løber toppet af en polstret Trinomic-sål enhed, der leverer fremragende komfort. Hent puma sneakers dame et par af disse pulserende XS850'er hos Puma-forhandlere nu. Billeder: CR

Deal x Puma 3D-pakken udgives i dag på Deal sneaker butikker i Shanghai, Tianjin og Beijing. Desværre ud over at kun udgive i Kina frigiver de kun i begrænsede mængder med begge sneakers solgt sammen i en speciel boks. Forfatter s Take: Leder du efter en homie i Kina som tilgængelig nu på Kixify & eBayColorful variationer af Puma Trinomic XT2 hvide puma sko Plus er produceret som for sent, hvilket er hensigtsmæssigt siden forår og sommer er synonymt med lyse farver.

For den seneste udgave er den klassiske løber blevet behandlet i en overvejende sort suede og mesh sammensætning. De iøjnefaldende toner af Teaberry Red er fremtrædende placeret på øjenlågene, TPU-hæltælleren, underskriftstrimlerne og mellemsålen, mens yderligere popper af Lilla yderligere definerer sin pulserende, men undervurderede palette, som ses på foringen, bagsiden mellemsål, ydersål og snøring komponent placeret på forfoden.

Hvide lander ned på Trinomic mellemsål og fuldfører udseendet. Hvis du er interesseret i at plukke disse op, så fortsæt over til dig lokale Puma forhandler today.Source: FeatureAuthor s TakeI kan lige så godt få en helt sort Tubular, puma danmark Roshe, Flux, osv. Som i min bog er lidt coolere. min rant midt i alt det, men jeg vil videregive disse. Men jeg kan måske banke det monokromatiske design, men jeg graver stjæle-ness af navnet.

Dette tager dig tilbage til det grundlæggende. En simpel hvid og rød palette med en off-white sål. Hvis dette er for lavt på din basaritetsradar, så hold dig væk. Ellers grib disse og rock dem, men forvent ikke mange hoved til at dreje. Det er ikke en type-o. Puma Blaze of Glory Dskmstrkt Pack, ellers kendt som Deconstruct-pakken, har fået mange udseende, især i Herzogenaurach, Tyskland.

Xobor Create your own Forum with Xobor