#1 nike 97 silver bullet by HerbertPatrick 14.08.2019 22:46

Over finder du størrelsespar, der udgør Nike Basketball hvide nike sko dame PK80 PE Collection, der fejrer Phil Knights 80 års fødselsdag. Samlingen hylder også PK80, en basketballkamp med dobbeltbeslag, der ærer Nike-grundlæggeren Phil Knights 80-årsdag, der finder sted den 23.-26. November i Portland, Oregon. Nike Basketball PK80 PE-samling vil omfatte sorte farveveje af Nike Kyrie 3 , Nike PG 1, Nike Kobe AD og Nike KD 10. Alle par har iriserende højdepunkter i en ode til de skinnende solbriller Knight er kendt for at have på.

Disse lagrede programmer tegner sig for 78 turneringsbud, 22 Final Fours og 11 titler. Kollektionen vil ikke være tilgængelig for detailhandel. Få et nærmere kig på alle Nike Basketball PK80 PE-kollektionerne ovenfor og lad os vide, hvilket par der er din favorit. Nike hvide nike sneakers SB Dunk Low Elite BERBRICK blev afsløret i sommer, men sneakeren er ikke sat at frigive indtil denne feriesæson. Nike SB-teamrytter Theotis Beasley gav lige en anden teaser med emballagen, hvilket kan betyde, at det kommer til at frigive meget snart. Denne hvide sneakers nike sko er et andet samarbejde med MEDICOM TOY, og har en sort og grå denimkombination, der først blev set med deres 2005-samarbejde.

Denne Nike Air Max 97 Plus er et andet hybrid-design fra Swoosh, der fejrer sneakerens 20-års jubilæum. Udført i et klassisk sort / hvidt farveskema er sneakerens design lavet med det øverste af Air Max Plus, mens det er blandet med sålen fra Air Max 97 til en moderne stil i alt. Gennemsnit for $ 175, se efter Nike Air Max 97 nike 97 black Plus Tune Up i udvalgte Nike-butikker og online den 21. november. Klik og bogmærke vores Air Jordan 12 Dark Grey hub-side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og up-to-the-minute opdateringer og billeder. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer.

Nike Air Foamposite One vil falde i en ny farve i efteråret, og det er et sæsonbestemt tema af legion green. Sneakerens foamposit øvre er dybest set dækket i den mørkegrøn farvetone med en iriserende finish. Sorte accenter ses på tværs af foringen, tungen, snørerne, mellemsålen og ydersålen for at fuldføre og skabe et fedt tofarvet farveskema helt. Se efter denne farve af Nike Air Foamposite One i udvalgte Nike-butikker og online den 22. november i en detailhandel pris på $ 230. Klik og bogmærke vores officielle Nike Air Foamposite One Legion Green hub side nu for alle billeder, de nyeste oplysninger og fulde udgivelsesoplysninger her.

Hold nike 97 silver bullet den altid låst til KicksOnFire for de seneste nyheder inden for sneaker og udgivelsesdatoer. Denne spændede version af Nike Air VaporMax er den splinternye Nike Air VaporMax Moc, og den er den nyeste version af sneaker klædt i en fald-passende farve af last kaki. Den øverste lavet af Flyknit er simpelthen farvet i den olivengrøn nuance, og den har det nye stroppefjørringssystem i sort med et hvidt Swoosh-logo. 3M reflekterende accenter på hælene og en tonet sort VaporMax-sål afslutter designet helt. Genkøb for $ 200, se efter denne kvinders Nike Air VaporMax Moc i udvalgte Nike-butikker og online i dag.

Xobor Create your own Forum with Xobor