#1 puma sneakers dames by Frederica Attlee 05.09.2019 03:16

De Puma RS100 puma schoenen werd geïntroduceerd in de Puma x Yo! MTV Raps Collection in de eerste samenwerking van dit jaar, deze nieuwe colorway komt uit als onderdeel van een tweede ronde van nieuwe producten. Net als de Puma First Round die we eerder publiceerden, mist deze RS100 ook de sterke heldere kleuren van de eerste ronde. Zwart en wit blijft het thema op de bovenkant en alleen een schot van limoen wordt gebruikt op de hiel en als accenten in minder opvallende delen van de schoen. Deze tweede samenwerkingsronde omvat het bovenstaande, Puma RS100, Puma First Round, Puma Basket en Puma Match. Kijk voor hen bij Puma retailers en Footaction donderdag 15 mei 2008. Ze zijn al beschikbaar op shop.puma.com.

De XS 850 wordt geraakt door vier kleurstellingen met eenvoudige mazen in zwart of wit om de levendige accenten echt te laten puma sneakers schijnen. Of het nu roze, paars en een voltachtig groen is met een impact of een zwarte basis sparren met marine en blauwgroen voor een lookreminiscent van de jaren 80, deze collectie zal zeker wat liefde krijgen zodra ze in de winkel liggen. Blijf na de klik puma basket hangen voor meer afbeeldingen uit de nieuwste Puma-versie en blijf op de hoogte voor een releasedatum in de nabije toekomst.

Het team van Puma heeft duidelijk veel vertrouwen in BWGH, te oordelen naar het aantal modellen dat ze in de toekomst gooien. Hier is een behoorlijk groot assortiment verzameld, met onder meer de Puma XS 850 en de Puma XS 698, die allemaal door dat team zijn gemaakt. Een paar verschillende thema's komen naar voren - er zijn de nubuck / chenile looks die we gewend zijn op basis van eerdere paren, en dan puma sneakers dames zijn er de drukkere, bijna camo-lijkende grafische paren. Leer ze allemaal kennen door na de pauze in te checken en terug te komen op Sneaker News voor updates over het lopende BWGH x Puma-project.

De PUMA "Adventurer" -collabcollectie met enkele van de beste sneakerwinkels in Europa gaat verder met hanon. De Schotland-boetiek haalt inspiratie uit hun 'goede oude tijd' van reizen over de wereld op zoek naar zeldzame en vintage sneakers voor de opkomst van internet en sociale media. Het pakket bevat de XS850 en XT2 Plus, elk gestript met een van hun gebruikelijke TPU-stukken vervangen door volledige nubuck- en suèdeconstructies, respectievelijk.

De XS850 heeft een colorway geïnspireerd op de vroege skateboarddagen van de hanonploeg, met een grijs en koningsblauw bovenwerk gemarkeerd door het vlamlogo van de winkel met toegevoegde gekruiste knekels op de felblauwe binnenvoering. De XT2 Plus heeft een colorway geïnspireerd op hun vroege dagen van reizen naar het buitenland, van het sombere winterweer van Schotland tot zonnig Californië. Een "herinneringen" -print met verschillende locaties waar het hanon-team naartoe reisde siert de binnenzool. Het hanon x PUMA "Adventurer" pakket daalt 14 puma werkschoenen november af bij hanon en selecteert PUMA retailers.

Chinese sneakerwinkel Deal koppelt met Puma voor een heel speciaal tweepak retro lopers met één heel speciale functie: ze zijn 3D! Natuurlijk bestaat elke sneaker in drie dimensies, maar zodra je de 3D-bril opdoet die bij elke doos van de Puma Disc Blaze en XS850 wordt geleverd, zie je de kleuren echt knallen met het effect geïnspireerd door klassieke 3D-illustraties. Het Deal x Puma 3D-pakket verschijnt vanaf vandaag, 1 mei bij Deal sneakerwinkels in Shanghai, Tianjin en Beijing in beperkte hoeveelheden met beide sneakers samen verkocht in een speciale sneakers samen verkocht in een speciale doos met twee schoenen.

Xobor Create your own Forum with Xobor